Zondagmiddagconcert in de Sint Joriskerk Bredevoort, zondag 13 oktober 2019: Duo Bilitis.

Zondagmiddag 13 oktober om 15.00 uur vindt het eerste concert van dit seizoen plaats in de serie “Concerten op een zondagmiddag”, de zgn. Sintjorisconcerten, in de Sint Joriskerk van Bredevoort. Het optreden zal worden verzorgd door Duo Bilitis.

Zondagmiddag 13 oktober vindt het eerste concert van dit seizoen plaats in de serie “Concerten op een zondagmiddag” in de Sint Joriskerk op de markt in Bredevoort. Het optreden zal worden verzorgd door Duo Bilitis. 
Eva Tebbe: Harp.
Ekaterina Levental: Mezzosopraan en harp.
Humor, lyriek en volksmuziek elementen verbinden de tijdgenoten Benjamin Britten en Sergei Prokofiev. Een programma vol sprookjesachtige vertellingen, stoere melodieën en vrolijke dansante thema’s over de universele kracht van de liefde: De liefde van Romeo en Juliette, liefde ongrijpbaar als een zwaluw, liefde pril als een vroege midzomerochtend en natuurlijk de liefde van Eva en Ekaterina voor deze muziek die zij met alle liefde naar u toe brengen.

Het concert vindt plaats op zondag 13 oktober en begint om 15.00 uur (kerk open 14.30 uur) en duurt een uur. Na afloop van het concert is er gelegenheid om na te praten met de musici en een glas wijn of jus te drinken.
Bij de uitgang zal een vrije bijdrage met een richtbedrag van € 10,- worden gevraagd om het mogelijk te maken deze concerten te blijven organiseren.

Meer informatie vindt u op de volgende website:
https://sintjorisconcerten.nl

Praktische informatie

Zondag 13 oktober 2019 Vanaf 15:00 tot en met 16:00

Markt Model.NdtrcItem.HouseNumber
7126 AZ, Bredevoort