Workshops Klassieke schilderkunst bij Bubastis te Bredevoort

In het kader van het van Rembrandt jaar organiseert Art- Classes Bubastis verschillende workshops in de klassieke schilderkunst.

De Klassieke Beeldende kunst is een voortzetting van het onderwijs in de klassieke Europese traditie van de schilderkunst, gecombineerd met aandacht en ruimte voor persoonlijke expressie.

Naast de kunde en beheersing van fundamentele en essentiële vaardigheden zoals anatomie, perspectief, kleurenleer en compositie; het goed leren waarnemen, construeren en vormgeven, krijgt men ruime en aandacht aan het ontwikkelen van een eigen, persoonlijke expressiviteit. In de workshop wordt de student niet in een richting geduwd, maar kiest hij of zij die zelf, op basis van wat aangeboden wordt door de docent die zijn eigen specifieke vakkennis zal overdragen.

Als Thema kunt u b.v. een schilderij van Hendrikje of een portret van Rembrandt of iets in die richting proberen te schilderen. Omdat deze techniek niet geschikt is voor 1 dag omdat hier gelaagd wordt geschildert en men te maken heeft met een drogingsproces kunt u deze workshop volgen in 4 weken.

Prijs per persoon incl. materialen, onbeperkt koffie, thee of fris met iets lekkers en na afloop een drankje en een hapje, €120.- per workshop. (op afspraak) 4 lessen van 3 uur.
Info:  https://www.bubastis.nl/

Praktische informatie

Vanaf Maandag 1 juli 2019 tot en met Zaterdag 31 augustus 2019

Dag Van Tot Van Tot
Woensdag 13:00 16:00 19:00 22:00
Donderdag 13:00 16:00 19:00 22:00

Boterstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
7126 BB, Bredevoort