Wie wordt de beste Grill Master van Aalten?

Op 22 augustus, tijdens de Aaltendag, hebben Royal BBQ, Koninklijke Keurslagerij Gleis en Oerkroeg Schiller een barbecue wedstrijd georganiseerd .

Wordt jij de Beste Grillmaster 2019 tijdens de BBQ wedstrijd op de 4e Aaltendag?
De BBQ wedstrijd is compleet verzorgd, je gaat hierbij koken uit een blind-box waaruit je een gerecht gaat maken van de barbecue. Er wordt begonnen met de voorrondes waar het doel is om een goede indruk te maken op de professionele jury. Je gaat 2 borden opmaken waar het doel uiteraard is dat deze volop BBQ uitstraalt, daarna kies je het beste bord uit en geef je deze mee om te beoordelen. Door de jury wordt er gekeken naar het uiterlijk, de smaak en de gaarheid, krijg je het voor elkaar om dit het beste te doen in de voorronde dan ga je door naar de finale. Krijg je het voor elkaar om de meest BBQ ademende bordt met een perfecte bereiding en een goede smaak dan wordt jij misschien wel de Beste Grillmaster 2019 van Aalten!
Het BBQ team mag bestaan uit 2 tot 4 grillmasters, voor alle benodigdheden wordt gezorgd het is dan ook niet toegestaan om eigen ingrediënten mee te nemen. Hierdoor zijn de kansen voor iedereen gelijk om te winnen en hoef je je vooraf geen zorgen te maken wat je nodig hebt. Je kunt je nog aanmelden via:
bbqwedstrijdaalten@gmail.com
op de website www.oerkroeg.nl staat het reglement. De wedstrijd vind plaats op de 4e Aaltendag op 22 augustus vanaf 17:30. 

Praktische informatie

Donderdag 22 augustus 2019 vanaf 17:30

Prinsenstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
7121 AG, Aalten