Voorleesmaatjes: kinderen lezen ouderen voor

Samen genieten van verhalen én van elkaar! Een leuke ochtend waarin u kinderen ontmoet en waar u samen plezier beleeft aan het (voor)lezen van mooie verhalen.

Leerlingen van de St. Jozefschool uit Aalten gaan voorlezen aan ouderen in de Bibliotheek Aalten. Hiermee draaien wij de rollen om, want: kinderen lezen ouderen voor! De kinderen en ouderen worden echte Voorleesmaatjes.
Samen genieten
Met Voorleesmaatjes wil de Bibliotheek een gezellige ochtend organiseren waarbij ouderen en kinderen elkaar ontmoeten en waarbij ze beiden plezier beleven aan het (voor)lezen van mooie, leuke of herkenbare verhalen. Samen genieten van verhalen én van elkaar! Er wordt niet alleen voorgelezen, het is ook een gezellig samenzijn. 

‘Samen (Voor)lezen’ wordt elke eerste dinsdag van de maand in de Bibliotheek Aalten georganiseerd van 10.00 tot 11.00 uur. Dit gebeurt in samenwerking met de coördinatoren Welzijn van Stichting Marga Klompé en basisschool St. Jozef.
Interesse?
Heeft u ook interesse in deze ochtend, of kent u iemand in uw omgeving die dit wellicht leuk vindt? U bent van harte welkom! Voor ouderen die moeilijk ter been zijn kan vervoer geregeld worden. De electrokar van Marga Klompé is hiervoor inzetbaar.
De deelname is gratis, wij vinden het wel fijn als u even laat weten dat u komt. Dat kan door een telefoontje naar het Servicebureau 088-0062929 of door het gewoon in de Bibliotheek melden. 

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Dinsdag 4 juni 2019 10:00 11:00
Dinsdag 2 juli 2019 10:00 11:00

Hogestraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
7122 BV, Aalten