Vakantiewoning "Huus in 't Hagt"

Wilt u uw vakantie doorbrengen in een ruim, modern ingericht rook- en huisdiervrij huis dat ligt in een mooie, landelijke omgeving? Dan bent u hier op dit bijzondere plekje in de Achterhoek aan het goede adres. Huus in ‘t Hagt heeft een bijkeuken, eetkeuken, zitkamer, twee tweepersoons slaapkamers 1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden en een badkamer met toilet. Het huis is van alle gemakken voorzien. Het is ook heel geschikt voor minder validen. Buiten zijn fijne zon- en schaduwplekken om te zitten. Bad-, bed- en keukenlinnen zijn aanwezig, gebruik van internet (WiFi) is gratis

Wilt u uw vakantie doorbrengen in een ruim, modern ingericht rook- en huisdiervrij huis dat ligt in een mooie, landelijke omgeving? Dan bent u hier op dit bijzondere plekje in de Achterhoek aan het goede adres.

Huus in ‘t Hagt heeft een bijkeuken, eetkeuken, zitkamer, twee tweepersoons slaapkamers één met een tweepersoons bed en één met twee eenpersoons bedden (mode twijfelaar) een badkamer met toilet. Het huis is van alle gemakken voorzien. Het is ook heel geschikt voor minder validen. Buiten zijn fijne zon- en schaduwplekken om te zitten. Bad-, bed- en keukenlinnen zijn aanwezig, gebruik van internet (WiFi) is gratis.

Fietst u graag? Er staan fietsen klaar. De accomodatie licht aan een fietsroute en binnen vijf minuten kunt u via een ‘Groene Grens’ Duitsland in.

Zowel voor rustzoekers als mensen met belangstelling voor cultuur en sport valt er van alles te beleven. Houdt u meer van winkelen? Dan kunt u in de dorpen en steden in de omgeving uw hart ophalen.

Huus in ‘t Hagt biedt voor dit alles een mooie uitvalsbasis