Vakantiewoning "De Oude Zondagschool"

Dit monument uit 1924 is recent gerestaureerd en verbouwd tot een sfeervol, comfortabel en verrassend ruim vakantiehuis geschikt voor zomer en winter.

Algemene informatie
In de Achterhoek, nabij het dorp Aalten ligt in de buurschap Lintelo "De Oude Zondagschool" Dit monument uit 1924 is recent gerestaureerd en verbouwd tot een sfeervol, comfortabel en verrassend ruim vakantiehuis geschikt voor zomer en winter. Het ligt volledig vrijstaand met zicht over de weilanden. Bij het huis hoort het aangrenzende bos van 3000 vierkante meter. Gelegen op de hoek van twee plattelandswegen is het ware blikvanger in de omgeving.
Oorspronkelijk had het schooltje 2 lokalen en heeft jarenlang dienst gedaan als zondagschool voor de plattelandsjeugd. Het traditionele karakter van het schooltje is volledig behouden en hersteld. Ook binnen is de historie van het pand voelbaar. Het is goed toeven aan de oude eettafel met prachtige zichten op weilanden en bos. De zithoek heeft comfortabele meubelen en de moderne keuken is van alle gemakken voorzien. In de 2 gezellige slaapkamers boven staan 5 bedden van hotelkwalitieit. De bedden kunnen naar wens als één- of tweepersoonsbed opgesteld worden. In het derde kleine kamertje staat het zesde bed. Een luxe badkamer met ruime inloopdouche maakt het comfort compleet. In de bijkeuken staat de wasmachine.
Kenmerken:
Aan de achterzijde is een ruim terras, twee eigen parkeerplaatsen en een afdakje om fietsen te stallen. Het fietsroutenetwerk loopt direct langs de zondagschool (van knooppunt 43 naar 59) . Eindeloos wandelen kan over de vele kleine land-en zandweggetjes in de directe omgeving.
De prijzen van verhuur kunt u vinden op www.deoudezondagschool.nl


Praktische informatie

Accommodatie
Soort accommodatie Vakantiewoning
Situering Vrijstaand
Verhuur
Weekverhuur Ja
Weekendverhuur Ja
Midweekverhuur Ja
Verwarming
Centrale verwarming Ja
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Slapen
Eenpersoonskamers 3
Eenpersoonsbedden 6
Bedlinnen Aanwezig
Sanitair
Badlinnen Aanwezig
Toilet 1
Douche (warm water) 1
Textiel- en vaatwas
Wasmachine Beschikbaar
Keuken en koken
Kookgelegenheid voor individuen Ja
Kookgerei aanwezig Ja
Type keuken Open keuken
Bestek aanwezig Ja
Keukenlinnen Aanwezig
Koelkast Aanwezig
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen na overleg
Ligging
Rustig gelegen Ja
Buiten het centrum Ja
Prijs
toelichting prijs Voor prijzen van verhuur kijkt u op www.deoudezondagschool.nl