Stadsbrouwerij De Borghman in Bredevoort WIJZIGING ivm CORONA

Gastvrij Achterhoeks genieten bij stadsbrouwerij ‘De Borghman’. Tot onze spijt moeten wij ook gehoor geven aan de maatregelen van de overheid en zijn we helaas nog steeds gesloten.

Stadsbrouwerij De Borghman.
Tot onze spijt moeten wij ook gehoor geven aan de maatregelen van de overheid en zijn we helaas nog steeds gesloten.
Mocht u toch willen genieten van onze bieren is het mogelijk deze te bestellen.
App dan snel je bestelling, naam en adres naar nummer: 06 – 42 40 91 04

Gastvrij Achterhoeks genieten bij stadsbrouwerij ‘De Borghman’.

In het vestingstadje Bredevoort waar zo’n 400 jaar geleden tussen de 200 huizen, 10 bierbrouwerijen bestonden, werd bier in plaats van water gedronken, want dat was veiliger dan water. Het alcoholpercentage lag dan wel lager dan onze bieren tegenwoordig bevatten, maar het was bier! Bredevoort is van oorsprong een garnizoensstad en had veel legers te bevoorraden met bier, nog een reden voor de vele brouwerijen. Gezien de geschiedenis is het niet vreemd dat zich weer opnieuw een eerste bierbrouwerij in Bredevoort gevestigd heeft. Stadsbrouwerij de Borghman op ’t Zand nodigt uit om maar liefst 50 verschillende speciaal bieren te komen proeven. Daarnaast brouwt de stadsbrouwerij ambachtelijk 6 verschillende eigen bieren. Kom dus gauw een Bredevoorts gerstenat proeven! Tevens is het mogelijk je eigen biertje te komen brouwen.

Ook niet bierliefhebber komen aan hun trekken in het huiselijke proeflokaal met bar; tosti’s, panninies en Achterhoekse tapas worden allemaal met streekproducten bereid. En natuurlijk kunt u er ook gewoon fris, koffie, thee en wijn bestellen. Het terras nodigt uit om gezellig te komen vertoeven in het sfeervolle vestingstadje.

Bier- en wijnproeverijen evenals zelf bier brouwen op afspraak. 

https://www.facebook.com/deBorghman/