Schildercursus bij Atelier Bubastis te Bredevoort

Schildercursus bij Bubastis. Aan de Boterstraat in Bredevoort heeft Carolien Klein Goldewijk sinds 1996 haar atelier/galerie genaamd “Bubastis”.

Schildercursus bij BubastisAtelier Bubastis in Bredevoort verzorgt zogenaamde 'art-classes', cursussen om te leren schilderen.
Aan de Boterstraat in Bredevoort heeft Carolien Klein Goldewijk sinds 1996 haar atelier/galerie genaamd “Bubastis”, dat is vernoemd naar een oude Egyptische stad waar de kat vereerd werd. Haar thema was dan ook voornamelijk katten wel of niet verweven met de oude Egyptische cultuur.
Eeuwenlang is de vakkennis doorgegeven van Meester op Leerling. Het toepassen van simpele basistechnieken en het uiteindelijk beheersen van het proces is het doel, zodat men kan schilderen wat men wil. Schilderen is anders dan tekenen en het is dan ook niet noodzakelijk dat je kunt tekenen. Schilderen geeft rust, werkt ontspannend en
geeft ontzettend veel plezier. Iedereen kan leren schilderen. Het is een natuurlijke vorm van expressie.
Tijdens de art-classes in Atelier Bubastis in Bredevoort krijgt men de mogelijkheid om allerlei stijlen en technieken te leren op het gebied van het schilderen met olieverf of acryl. Zo kan men zich bekwamen in het schilderen van portretten, dieren of landschappen, in iedere gewenste uiting: realistisch, surrealistisch, expressionistisch of abstract maar voorop staat de eigen interpretatie. Iedereen wordt individueel begeleid bij het tot stand komen van een schilderij.
Er word gewerkt in groepjes van maximaal acht personen.
Iedereen mag geheel vrijblijvend komen kijken tijdens één van de lessen.
Tel: 06-25501771, info@bubastis.nl
Voor meer informatie zie de website:
http://bubastis.nl