Rustpunt De Maote

Rustpunt De Maote als opstapplaats. Komt u met de auto naar de Achterhoek om een fietstocht te maken, bij ons is er gelegenheid uw auto te parkeren en van hier te vertrekken.

Bij rustpunt De Maote bent u de gasten van Annelies en Wim Westerveld. 

De Maote is een oud open ontginningsgebied met een coulissen karakter, gelegen in de buurtschap Lintelo (gemeente Aalten). Naast de koeien in de wei zijn er in het gebied hazen, fazanten en verschillende weidevogels te zien. Vanuit de lucht houden roofvogels zoals havik en sperwer het gebied nauwlettend in de gaten. Met een beetje geluk ziet u op korte afstand de reeën grazen en tegen tweedonker komen de vleermuizen achter de planken gevel van ons huis vandaan. 
 
In de onder architectuur ontworpen tuin waar u van harte welkom bent, komt u verschillende zitjes tegen met op tafel vaak een bloemstuk gemaakt door Annelies, ook bakt ze heerlijke walnotentaart of kruidkoek voor bij het door u zelf vers gezette kopje koffie of thee. Verder komt u in de tuin objecten tegen gemaakt door Wim, meestal uitgevoerd in metaal, de werknaam van Wim is "Emotioneel metaal".