Restaurant 't Welink

Lekker eten in een gezellige huiselijke sfeer! Daar staan wij als eigenaren en medewerkers van Restaurant 't Welink garant voor. In augustus en september: Iedere dag ontbijten. Lekker aan tafel uitgeserveerd vanaf 2 personen! Reserveren nodig via 0315- 654008

Lekker eten in een gezellige huiselijke sfeer! Daar staan wij als eigenaren en medewerkers van Restaurant 't Welink garant voor.

Bij ons kunt u terecht voor lunch en diner, alleen, met het gezin, met de familie, uw vrienden of met uw collega's/ medewerkers. Binnen of op ons zonnige terras.
Of u nu uitgebreid wilt tafelen, een snelle hap wilt of een speciale gelegenheid wilt vieren, wij staan voor u klaar. En de kinderen? Die vermaken zich uitstekend bij ons.
Ook voor grote groepen en feesten hebben wij voldoende plek!

Kijk op onze kaart (zie linkermenu) voor onze gerechten, kindergerechten, dranken, High Tea's/ -Beer en -Wine en speciale menu's voor de feestdagen.
Wij koken veelal met regionale producten, waaronder vlees van slagerij De Hoeve, brood van bakkerij Ter Weme en koffie van Courant koffie.

Wij proberen zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij gebruiken ecologische schoonmaakmiddelen en toiletpapier en bieden biologische wijn en bier aan, wij ondersteunen goede doelen door La Trappe bier te verkopen, wij verzamelen kroonkurken voor de St. Elizabeth Schule in Steinfurt, enz.

Voel u welkom bij Restaurant 't Welink!

Reserveren is altijd verstandig en wordt aangeraden!

Heeft u vragen? Bel ons gerust! Graag tot ziens,

vriendelijke groeten,

Wendy Timmerman & familie Hijink