Met de VVV wandelen in Sauerland.

Zondag 20 september 2020 organiseert de VVV Dinxperlo i.s.m taxibedrijf en busvervoer Ditax weer een schitterend mooie wandeltocht in onze partner gemeente Neuenrade in het Sauerland. Voor een ieder die een keer in heuvel en bergachtig gebied wil wandelen. Daar we in 2019 2 bussen vol hadden en mensen op de wachtlijst, raden we u aan zich zo gauw mogelijk aan te melden zodat u zeker bent van een plek. U krijgt een maand voor de datum een bevestiging zodat u dan nog kunt beslissen of u meegaat.

Zondag 20 september organiseert de VVV Dinxperlo weer een schitterend mooie wandeltocht in onze partner gemeente Neuenrade in het Sauerland. Voor een ieder die een keer in heuvel en bergachtig gebied wil wandelen.
Ochtends om 8 uur vertrekken we met een bus naar Neuenrade waar we worden ontvangen met koffie, waarna u een wandeling van ongeveer 9 of 16 km in de mooie bosrijke en bergachtige omgeving van Neuenrade kunt maken. Na deze wandeling komt u weer terug in Neuenrade waar wij het Diner bij hotel-restaurant Kaisergarten zullen nuttigen en u met de andere deelnemers nog kunt mijmeren over de wandeltocht. Tegen 18.30 uur zal de terugreis worden aanvaard.
De kosten van deze tocht zijn € 40,00 p.p. daarvoor krijgt u de busreis, koffie, wandeltocht en het diner, iedereen kan zich inschrijven. Diegene die tijdens de wandeling Geocaching punten wil opzoeken kan de wandelroute voordien bij ons opvragen.

Door de vele aanvragen en opgave raden we u aan wanneer u mee wilt zich nu al op te geven.

Opgave en betaling voor vrijdag 18 september bij het VVV-kantoor
Markt 4 te Dinxperlo, email: info@vvvdinxperlo.nl of tel: 0315 642050. De tocht kan alleen doorgaan bij voldoende deelname.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 40.00

Inclusief Busreis, ontvangst met koffie en gebak en diner.

Zondag 20 september 2020