Met de VVV wandelen in Sauerland.

Zondag 22 september 2019 organiseert de VVV Dinxperlo i.s.m taxibedrijf en busvervoer Ditax weer een schitterend mooie wandeltocht in onze partner gemeente Neuenrade in het Sauerland. Voor een ieder die een keer in heuvel en bergachtig gebied wil wandelen. Daar we in 2018 2 bussen vol hadden en mensen op de wachtlijst, raden we u aan zich zo gauw mogelijk aan te melden zodat u zeker bent van een plek. U krijgt een maand voor de datum een bevestiging zodat u dan nog kunt beslissen of u meegaat.

Zondag 22 September organiseert de VVV Dinxperlo weer een schitterend mooie wandeltocht in onze partner gemeente Neuenrade in het Sauerland. Voor eenieder die een keer in heuvel en bergachtig gebied wil wandelen.
Ochtends om 8 uur vertrekken we met een bus naar Neuenrade waar we worden ontvangen met koffie, waarna u een wandeltocht van ongeveer 9 of 16 km in de mooie bosrijke en bergachtige omgeving van Neuenrade kunt maken. De route van 16 km die we uitgezet hebben begint in Ispei bij Hemer en gaat richting Neuenrade in Sauerland, de route is met stijgingen en dalingen door bosrijk gebied een uitdaging voor veel wandel genot. Onderweg kunt u volop genieten van het uitzicht over de bergen en dalen van de omgeving van Neuenrade. De route kent dit jaar vele hoogtes en dalen. Nieuw is dat u ook via uw mobiele telefoon de route kunt lopen met door ons aangeleverde coördinaten. De route van 9 km start in het plaatsje Gerbach – Balve en gaat net als de 16 km richting Neuenrade. Na deze wandeling komt u weer terug in Neuenrade waar wij het Diner bij hotel-restaurant Kaisergarten zullen nuttigen en u met de andere deelnemers nog kunt namijmeren over de wandeltocht. Tegen 18.30 uur zal de terugreis worden aanvaard.
De kosten van deze tocht zijn € 37,50 p.p. daarvoor krijgt u de busreis, koffie, wandeltocht en het diner, iedereen kan zich inschrijven. Diegene die tijdens de wandeling Geocaching punten wil opzoeken kan de wandelroute voordien bij ons opvragen.

Door de vele aanvragen en opgaves raden we u aan wanneer u mee wilt zich nu al op te geven.

Opgave en betaling voor vrijdag 20 september bij het VVV-kantoor
Markt 4 te Dinxperlo, email: info@vvvdinxperlo.nl of tel: 0315 642050. De tocht kan alleen doorgaan bij voldoende deelname.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 37.50

Inclusief Busreis, ontvangst met koffie en gebak en diner.

Zondag 22 september 2019