livingroomconcerten met Pat Horgan en the Dizzy Blues Band.

Vrijdag 15 november a.s. om 21.30 uur en zondag 17 november a.s. om 16.00 uur zijn er weer livingroomconcerten bij Rexwinkel in Aalten. Deze keer komt Pat Horgan en the Dizzy Blues Band.

Patrick Horgan is een blueszanger, songwriter en gitarist uit Cork, Ierland. Hij is de leider van de Dizzy Blues Band, die hij in 1989 heeft opgericht. De band treedt veel op in Ierland, Engeland, Nederland, Spanje en Frankrijk. Het vierde album met de band is "Time is the Ruler".
Sinds 2011 treedt hij ook op in Spanje met Patrick Horgan y los hombres Aturdidos. Het nieuwste project is een solalbum met eigen materiaal, dat werd opgenomen in de Sound Emporium Studio in Nashville. 1998 heeft Pat in Cork the Lee Delta Blues Club opgericht. Hun vaste standplaats is de pub "The Cornerhouse". Elke donderdag speelt hij daar met the Dizzys of met gastspelers om de blues te promoten.
Hij speelt eigen nummers, maar ook covers van bv. Rory Gallagher, John Hiatt, Almon Brothers Band, Midlake, Muddy Waters, Willie Dixon, Robert Johnson en J J Cale.
De band bestaat uit Pat Horgan zang en gitaar, Ger Horgan bas, Christy Healy drums en John Cullinane toetsten en zang.
Het wordt zeker een gezellig avondje met hele goede muziek.

Voor meer info en/of aanmelden, bellen naar 0543 473404 of mailen naar inarexwinkel@hetnet.nl.

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Zondag 17 november 2019 16:00