Literair café: Toon Tellegen – Hemels en Vergeefs 22 februari 20:30 - 22:00 uur

Op vrijdag 22 februari treedt schrijver Toon Tellegen op met het literaire concert Hemels en Vergeefs. Gitarist Corrie van Binsbergen en pianist Albert van Veenendaal omlijsten de vertellingen van de schrijver.

In het programma Hemels en Vergeefs staat de poëzie van Toon Tellegen centraal. Lyrische bevlogenheid gecombineerd met absurdisme. Het lijkt niet te kunnen. Maar in de teksten van Tellegen kan het toch.

Een uitstekende combinatie met de composities en improvisaties van musici Corrie van Binsbergen (Corrie en de (Grote) Brokken) en jazzpianist Albert van Veenendaal. Tekst en muziek gaan in Hemels en Vergeefs in elkaar over, versterken elkaar, contrasteren soms en vormen een stralend geheel. Voor de toehoorder een bijzondere belevenis die stof tot nadenken biedt, schoonheid en troost.

Sinds 2003 werkt Toon Tellegen samen met gitariste/componiste Corrie van Binsbergen in door haar geformeerde ensembles. Met de succesvolle programma’s van Toon Tellegen en het Wisselend Toonkwintet heeft de groep naam gemaakt bij het Nederlands publiek.

Toon Tellegen is vooral bekend door zijn dierenverhalen. Vooral zijn verhalen over de mier, de eekhoorn en de egel zijn erg geliefd en worden ook door volwassenen graag gelezen vanwege de amusante, bizarre situaties en filosofische diepgang.
Na afloop van het literaire concert zal de schrijver zijn bundels en boeken signeren.

Praktische informatie

Cultuur
Genre Jazz/Wereldmuziek,Klassieke muziek,Lezing/debat,Literatuur,Nederlandstalig
Reserveren reserveren aangeraden
Informatie kaartverkoop www.koppelkerk.nl/toontellegen
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Contant,Creditcard,Online,PIN

€ 12,50 vvk / € 15,-- aan de deur - Tickets: www.koppelkerk.nl/toontellegen

Vrijdag 22 februari 2019 Vanaf 20:30 tot en met 22:00

* Zaal open: 20:00 uur

Koppelstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
7126 AG, Bredevoort