Leer alles over uw smartphone vanaf de bank, online

In samenwerking met iPad4senior en Kruiswerk, biedt de Bibliotheek Achterhoekse Poort u vanaf dinsdag 30 juni een gratis online cursus aan waarin u alle ins en outs van uw smartphone leert kennen. En hiervoor hoeft u de deur niet uit!

De cursus bestaat uit tien delen maar deze hoeft u niet allemaal te volgen als u dat niet wilt. U kunt zich gewoon inschrijven voor alle onderdelen die u interessant vindt. De onderwerpen die tijdens deze cursus voorbij komen zijn heel divers: van de knoppen, ID en cloud-functie van uw smartphone tot het installeren van apps, tot bellen, internetten, e-mailen en fotograferen met uw smartphone. De begeleiding van de cursus is in deskundige handen van Aldert Doelen van iPad4senior. Hij geeft regelmatig cursussen in de Bibliotheek over het gebruik van smartphone en tablet. Nu dit even niet mogelijk is, wil hij u op deze manier de gelegenheid geven om toch een cursus te volgen. Wanneer u zich heeft ingeschreven voor een onderdeel van de cursus, zal Aldert vóór aanvang hiervan contact met u opnemen om u te leren hoe u de videoverbinding maakt om deel te kunnen nemen aan de cursus.

Aanmelden
Het eerste deel van de cursus start op dinsdag 30 juni. Vervolgens is er iedere dinsdag een workshop: om 9.00 uur voor deelnemers met een iPhone en om 10.30 uur voor deelnemers met een Android telefoon. Lijkt het u leuk om op deze manier meer te weten te komen over het gebruik van uw smartphone? Kijk dan voor meer informatie en aanmelding op www.achterhoeksepoort.nl of neem contact op met het Servicebureau via 088-0062929.

Praktische informatie

Vanaf Dinsdag 30 juni 2020 tot en met Dinsdag 1 september 2020

Dag Van Tot Van Tot
Dinsdag 09:00 10:30