In Den Olden Bongerd

In den Olden Bongerd is een rustig gelegen en ruim opgezet bungalowpark in het oosten van Gelderland nabij de Duitse grens in het buurtschap Winterswijk-Miste. Het park is zeer geschikt voor 50-plussers. De 73 bungalows in het park zijn particulier bezit, hiervan worden 21 bungalows door de eigenaren verhuurd.

In den Olden Bongerd is een rustig gelegen en ruim opgezet bungalowpark in het oosten van Gelderland nabij de Duitse grens in het buurtschap Winterswijk-Miste. Het park is zeer geschikt voor 50-plussers.

De 73 bungalows in het park zijn particulier bezit, hiervan worden 21 bungalows door de eigenaren verhuurd. Marjan Rengelink, Parkmanager, is uw gastvrouw , en zal  uw verblijf zo prettig mogelijk maken.

In het park staan 4- en 6-persoons vrijstaande bungalows, allemaal gelegen in de natuur en voorzien van alle gemakken. Meer over de bungalows kunt u hier lezen.

Voor de allerkleinsten is er een speeltuintje op het park. Recreatiegebieden zoals de Slingeplas in Bredevoort liggen in de directe omgeving. De omgeving van Winterswijk is bij uitstek geschikt voor wandelaars en fietsers. In het coulissenlandschap van Winterswijk vindt u een netwerk van fietspaden, dat zich uitstrekt tot in Münsterland. Wilt u niet uw eigen fiets meenemen dan kunt u een fiets op het park huren. Winterswijk beschikt over een gezellige centrum met een keur aan winkels en horeca.
Het adres is: In den Olden Bongerd Breukingweg 3 7109 BX Winterswijk.

Praktische informatie

Accommodatie
Soort accommodatie Bungalow
Situering Vrijstaand
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Tuin Ja
TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Televisie in accommodatie Ja
Sanitair
Privé badkamer Ja
Keuken en koken
Kookgelegenheid voor individuen Ja
Kookgerei aanwezig Ja
Type keuken Open keuken
Bestek aanwezig Ja
Koelkast Aanwezig
Verzorging
Verzorging Zelfverzorging
Ligging
Rustig gelegen Ja
Aan/bij natuurwater Ja
In/bij bos Ja
Buiten het centrum Ja
Afstand tot centrum dorp/stad 5
Voor kinderen
Speeltuin Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Doelgroep
volwassenen Ja
senioren Ja
Verwarming
Centrale verwarming Ja
Contactinfo zakelijk
Contactpersoon Marianne en Hans ten Bruin
E-mail info@buitenplaatsindenoldenbongerd.nl