Ierse singer songwriter Kieran Halpin in IJzerlo

Op vrijdag 12 juli treedt Kieran Halpin op in IJzerlo bij Aalten. Een optreden met fantastische liedjes, zang, gitaarspel en heerlijke verhalen.

Kieran Halpin heeft eigenlijk geen introductie nodig. Er zijn maar weinig songwriters die zoveel liedjes schreven op zo’n enorm hoog niveau. Iedereen kent werk van hem zonder dit zelf te weten, want zijn liedjes worden door bekende artiesten over de hele wereld gecoverd. ‘Onze eigen’ Ilse Delange vertolkte z’n bijzonder mooie nummer ‘All the Answers’.

Solo, alleen met gitaar, is Kieran op z’n best. Krachtig en gepassioneerd, intiem en intens. Met scherpzinnige Ierse humor worden de liedjes aangekondigd, die door de achtergrondverhalen echt gaan leven. Ze gaan over liefde, verlies, het vieren van het leven, maar hij schuwt het ook niet om hedendaagse topics te bezingen. Een optreden van Kieran Halpin doet denken aan die van Van Morrison of Joni Mitchell.

Het concert aan de Westendorpweg 2 begint om 20.00 uur, entree 10 euro. Bij mooi weer wordt het optreden buiten gegeven. Reserveren kan bij Joke Ruesink via joke.ruesink@hotmail.com

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 10.00

Reserveren kan bij Joke Ruesink via joke.ruesink@hotmail.com

Vrijdag 12 juli 2019 vanaf 20:00

Westendorpweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7122 JT, Aalten