Filmtheater Schiller vertoont ‘Den Skyldige’ (Thriller 2018)

Den Skyldige (The Guilty) is een bloedstollende thriller die zich volledig afspeelt op één locatie, een 112-meldkamer. Daar zit de gedegradeerde politie-inspecteur Asger Holm verveeld telefoontjes te beantwoorden

 Daar zit de gedegradeerde politie-inspecteur Asger Holm verveeld telefoontjes te beantwoorden. Tot hij een jonge vrouw aan de lijn krijgt die gekidnapt wordt en belt vanuit de auto van haar ontvoerder. Wat volgt is een razendspannende reddingspoging. Met zijn telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw te redden. Al snel blijkt dat het misdrijf waar hij mee te maken heeft, veel groter is dan hij eigenlijk dacht.
Indrukwekkend debuut van jonge Deense regisseur Gustav Möller (1988)
Boeiend vanaf het begin tot het verrassende einde
Deze film won verschillende prijzen; oa Europese filmprijs voor Beste acteur (Jakob Cedergen), Beste scenario, Beste Deense film en Beste camerawork. De regisseur won de Blockbuster Talent Award.
Dit is de laatste filmavond van dit seizoen, het Filmtheater gaat weer van start na de Aaltense kermis in September. Hou hiervoor de persberichten in de gaten in de krant en op facebook.
Voorafgaand aan de filmvoorstelling is er de mogelijkheid om bij Schiller te komen eten.
- een hapjesschotel aangevuld met aardappels en sla voor € 17,50 inclusief film
- een stevige daghap (wisselt elke week, vegetarisch is mogelijk) voor € 20,50 inclusief film
Beide worden om 18.30 uur geserveerd, reserveren voor het diner kan tot 18.00 uur (0543-472230)
Niet bij Schiller eten en toch verzekerd zijn van een zitplaats? Koop van tevoren tijdens de openingstijden van Schiller alvast je tickets, zie www.oerkroeg.nl. Want vol = vol 

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 7.00 alleen film

Donderdag 25 april 2019 vanaf 20:00

Prinsenstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
7121 AG, Aalten