Fietsroute ‘Rondje Bredevoort’

Het toeristenseizoen in Bredevoort kan van start. De Heerlyckheid is namelijk een mooie fietsroute rijker. De route leidt langs de pareltjes van het middeleeuwse stadje, door het Nationaal Landschap voorbij aan een aantal mooie plekjes in gemeente Aalten en haar buurgemeenten Oost Gelre en Winterswijk.

Fietsroute ‘Rondje Bredevoort’
Fietsroute folder De route van 44 kilometer ( in te korten tot 27) wordt gepresenteerd in een 4-luik flyer met omschrijving van de route. Tevens worden in de omschrijving enkele bezienswaardigheden langs de route uitgelicht zoals het startpunt van de route; het historisch centrum van Bredevoort, boerderij Eskes en Havezathe ’t Walfort. Ook de Koppelkerk en de diverse gastvrije horeca van het vestingstadje worden in de folder benoemd. Voor fietsers die meer willen weten van de geschiedenis zijn via QR codes in de folder video’s met interessante informatie te bekijken. De video’s zijn ook te vinden op www.erfgoedaalten.nl

De fietsroutefolder ‘Rondje Bredevoort’ is voor € 1,95 te koop bij VVV Bredevoort, VVV Aalten en VVV Dinxperlo.
De fietsroute ‘Rondje Bredevoort’ is tot stand gekomen door een samenwerking van de gemeente Aalten, VVV Bredevoort en Stichting Achterhoek Toerisme.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Dinsdag 10:00 16:30
Woensdag 10:00 16:30
Donderdag 10:00 16:30
Vrijdag 10:00 16:30
Zaterdag 10:00 16:30