Diverse wandelingen door het historische stadje Bredevoort met een gids.

Gedurende het hele jaar mogelijk op afspraak, te boeken bij VVV Bredevoort.

Verhalen uit oude tijden..... En hoeveel bijzondere verhalen herbergt Bredevoort wel niet met haar bijzondere, rijke geschiedenis. De gidsen vertellen u tal van wetenswaardigheden over het stadje Bredevoort. 
Of u wandelt met Hendrickje Stoffels, Prins Maurits, de stadsgids of de literaire gids, u bent van harte welkom in ons mooie stadje.
Elke dinsdag, woensdag en donderdag ’s middags vanaf 14.00 uur bestaat er de mogelijkheid om de eeuwenoude sfeer te proeven. Een historische stadsgids vertelt u dinsdags over Bredevoort. Woensdags vertelt Hendrickje Stoffels – de muze van Rembrandt – over haar leven in Bredevoort én Amsterdam. Donderdags behaagt het Prins Maurits van Nassau u mee terug te nemen naar de sfeer uit de Tachtig Jarige Oorlog. Uit betrouwbare bron hoort u dan over zijn belevenissen bij de verovering van het sterke stadje op de spanjaarden en de gevolgen daarvan voor de inwoners.
Vanaf april tot en met oktober heten de stadsgidsen van Bredevoort u van harte welkom.
Niet alleen op de vaste dagen dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 14.00 uur kunt u terecht voor een rondleiding. Hebt u iets te vieren, wilt u met een groep of een bedrijfsuitje een rondleiding dan kunt u boeken bij VVV Bredevoort. Het is zelfs mogelijk bij zeer speciale gelegenheden tot ridder te worden geslagen door Prins Maurits.
Vraag naar de diverse mogelijkheden die VVV Bredevoort u te bieden heeft.


VVV Bredevoort, Markt 8, tel. 0543 - 452380.

Geopend dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 16.00 uur
vvvbredevoort@gmail.com
www.vvvaalten-bredevoort-dinxperlo.nl

 

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 4.00 p.p.

Markt Model.NdtrcItem.HouseNumber
7126 AZ, Bredevoort