Country meets Volksmusik in Kulturhus Lintelo

Die Slingetaler en Sandra Vanreys presenteren een avondvullende muzikale show waar Country en Volksmusik elkaar ontmoeten op zaterdag 28 maart om 20.00 uur in het Kulturhus Lintelo.

Sandra Vanreys en Die Slingetaler vullen de show met ieder hun eigen repertoire, maar ook met een groot aantal gezamenlijk gespeelde nummers. Veel herkenbare, goed in het gehoor liggende melodieën zullen de revue passeren.
Sandra van Reys, allround artieste, met ruim 35 jaar bühne ervaring op binnen en buitenlandse podia, een eigen stemgeluid, sympathieke uitstraling en met een capaciteit om elk publiek voor zich te winnen, maakt haar tot een zangeres van formaat. Met name het country genre draagt zij een warm hart toe maar ook diverse ander muziekgenres zijn haar niet vreemd. Inmiddels is zij door het Nederlands country publiek, 8 maal uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres. Tevens is Sandra betitelt tot millennium countryzangeres van Nederland. Een unieke prestatie!
Die Slingetaler, bekend van o.a. “Ein Abend der Volksmusik”, zes heren en twee dames brengen Alpenländische volksmuziek, Duitse Schlagers, nummers met Achterhoekse teksten, Country en Nederlands- en Engelstalige evergreens, veelal voorzien van een Alpenländisch sausje. Kaarten zijn tijdens openingstijden te verkrijgen in Grand Cafe van het Kulturhus in Lintelo of te bestellen via info@kultuhuslintelo.nl. Voorverkoop € 10,00 tot 27 maart 12.00 uur en aan de zaal € 12,50. Zaal open vanaf 19.30, aanvang 20.00 uur.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 10.00 € 12.50

Kaarten zijn tijdens openingstijden te verkrijgen in Grand Cafe van het Kulturhus in Lintelo of te bestellen via info@kultuhuslintelo.nl. Voorverkoop € 10,00 tot 27 maart 12.00 uur en aan de zaal € 12,50. Zaal open vanaf 19.30, aanvang 20.00 uur.

Zaterdag 28 maart 2020 vanaf 20:00