Concert in de Sint Joriskerk Bredevoort, zondag 10 maart 2019: La Primavera. Het laatste concert van dit seizoen.

Zondagmiddag 10 maart 2019 vindt het laatste concert van dit seizoen plaats in de serie “Concerten op een zondagmiddag” in de Sint Joriskerk van Bredevoort. Het optreden zal worden verzorgd door La Primavera.

Zondagmiddag 10 maart 2019 vindt het laatste concert van dit seizoen plaats in de serie “Concerten op een zondagmiddag” in de Sint Joriskerk van Bredevoort. Het optreden zal worden verzorgd door het Renaissance- en barokensemble La Primavera.
Het ensemble bestaat uit drie musiciennes:
Anabela Marcos – sopraan; Regina Albanez – theorbe en gitaar; Maaike Boekholt – viola da gamba.
La Primavera brengt al bijna 25 jaar met veel liefde en plezier kwalitatief hoogstaande concerten in binnen- en buitenland.
La Primavera, Spaans, Italiaans en Portugees voor “lente”, verwijst naar het muzikale voorjaar dat in de late renaissance ontsprong en in de barok tot bloei kwam.

Tenslotte: Het concert vindt plaats op 10 maart in de Sint Joriskerk, Markt 3, Bredevoort. Het begint om 15.00 uur en de kerk is open vanaf 14:30 uur. De duur van het concert is een uur. Na afloop van het concert is er gelegenheid om na te praten met de musici en een glas wijn of jus te drinken.
Bij de uitgang zal een vrije bijdrage met een richtbedrag van € 10,- worden gevraagd om het mogelijk te maken deze concerten te blijven organiseren.

Meer informatie vindt u op de volgende websites:
https://sintjorisconcerten.nl
www.la-primavera.nl
Praktische informatie

Zondag 10 maart 2019 Vanaf 15:00 tot en met 16:00

Markt Model.NdtrcItem.HouseNumber
7126 AZ, Bredevoort