Camping Boomans

Camping Boomans is een camping gelegen in het prachtige Achterhoekse landschap. Het is een kleinschalige camping, verscholen tussen de bossen, oude boerderijen, beekjes en kronkelende landweggetjes. Hier kunt u heerlijk genieten van de rust en natuur. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes gratis verkrijgbaar bij de receptie. Op camping Boomans is het mogelijk om een luxe chalet te huren. Hier is alles aanwezig. TV met digitale ontvanger, magnetron,radio, koffiezetapparaat, servies, bestek, enz. Kortom , voor een heerlijke onbezorgde vakantie bent u bij ons aan het juiste adres.

Camping Boomans is een camping gelegen in het prachtige Achterhoekse landschap. Het is een kleinschalige camping, verscholen tussen de bossen, oude boerderijen, beekjes en kronkelende landweggetjes. Hier kunt u heerlijk genieten van de rust en natuur. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes gratis verkrijgbaar bij de receptie. U kunt vanaf de camping fantastische routes volgen. Met de fiets bent u binnen 15 minuten in het Woold en fietst u door prachtige bossen en kruist u geregeld een meanderend beekje in " de Bekendelle". Op de camping is een speciaal veld voor gezinnen met jonge kinderen. Voor de kinderen is er op dit veld, dat geheel vrij ligt van de overige plaatsen, een speeltuin met diverse speeltoestellen. U kunt vanaf uw kampeerplaats de kinderen in de gaten houden, zodat u van een onbezorgde vakantie kunt genieten. Camping Boomans een zeer mooie camping is met goed sanitair en goede voorzieningen. De ANWB heeft camping Boomans voor 2012 het cijfer 8,9 toegekend.
In het hoogseizoen hebben wij iedere dag verse broodjes van de Duitse bakker. Deze worden 's ochtends bij uw kampeerplaats gebracht.

Praktische informatie

Verhuur
Weekverhuur Ja
Weekendverhuur Ja
Midweekverhuur Ja
Lidmaatschappen
ANWB Erkend Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren niet toegestaan
Accommodatie
Soort accommodatie Chalet
Capaciteit
Aantal personen 2
Classificatie
Zoover referentie 147510