Bredevoort Schittert 2020 AFGELAST – het lichtavontuur in september

AFGELAST Kom naar Bredevoort en beleef "Bredevoort Schittert" met straattheater, exposities en tentoonstellingen. Straatoptredens en verschillende koren treden op in de kerken. Om zijn goede horeca staat Bredevoort bekend, dus laat u verwennen door de ondernemers die samen met Bredevoort Schittert de horeca en catering verzorgen. Of sponsor de clubkas van een vereniging door koffie, soep of een pannenkoek te kopen.

Bredevoort Schittert 2020  AFGELAST

Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 september 2019 is Bredevoort  open voor publiek tijdens "Bredevoort Schittert", het jaarlijkse lichtjesfestijn in de oude vestingstad. Met diverse materialen worden lichttaferelen gebouwd, passend bij het thema. Dit zijn de hoofdattracties van Bredevoort Schittert en geven samen met duizenden waxinelichtjes en vele kaarsen zowel het oude centrum van Bredevoort als het Vestingpark en de voor bezichtiging opengestelde tuinen een romantische uitstraling.

 

Kom naar Bredevoort met straattheater, exposities en tentoonstellingen. Singer-songwriters verzorgen straatoptredens verschillende koren treden op in de kerken. Ateliers zijn open, fotografen en mensen met een creatieve hobby exposeren hun werk. Om zijn goede horeca staat Bredevoort bekend, dus laat u verwennen door de ondernemers die samen met Bredevoort Schittert de horeca en catering verzorgen. Of sponsor de clubkas van een vereniging door koffie, soep of een pannenkoek te kopen.

 

De hele route is kindvriendelijk en veilig. Elke avond wordt om 21.30 uur afgesloten met spectaculair vuurwerk aan de Grote Gracht, waarna er tot in de kleine uurtjes live muziek is op het podium op ’t Zand. 
Er worden vele lichtjes in glazen potjes ontstoken. In één woord: Schitterend!

 

Bredevoort Schittert 2020

Vrijdag 25 september 19:00 - 22:30 uur
Zaterdag 26 september 19:00 - 22:30 uur
Zondag 27 september 19:00 - 22:30 uur

Elke avond een daverend vuurwerk om 21:30 uur, op vrijdag- en zaterdagavond livemuziek tot 01:00 uur. Op zondagavond livemuziek tot 0:00 uur

Rondom Bredevoort zijn extra parkeerterreinen geregeld, vanuit de invalswegen zijn deze goed bereikbaar. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen via info@bredevoortschittert.nl
Mailadres: info@bredevoortschittert.nl
http://www.bredevoortschittert.nl

Praktische informatie

Cultuur
Genre Festivals
Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 25 september 2020 19:00
Zaterdag 26 september 2020 19:00
Zondag 27 september 2020 19:00