Boerderij restaurant Op de Brusse

Boerderijrestaurant Op de Brusse, waar kok en gastvrouw ook boer(in) en tuinder zijn. Ook mogelijkheid voor Kookworkshops en High tea's.

Elke vrijdag-, zaterdag, en zondagavond is het mogelijk om op reservering vanaf 18 uur te komen eten in ons boerderijrestaurant. Er is geen menukaart maar er wordt een 4-gangen verrassingsmenu geserveerd.
Uiteraard wordt er rekening gehouden met allergieën en diëten.

Onze menu's zijn altijd seizoensgebonden en gemaakt met zoveel mogelijk ingrediënten uit de eigen moestuinen en van onze eigen dieren. Dit vullen we aan met ingrediënten van boeren en kleinschalige producenten uit de Achterhoek, onze regio, die net als wij werken met respect voor dierenwelzijn en het milieu. De gerechten worden ambachtelijk bereid. Wij verbouwen onze (vergeten) groenten biologisch, en laten onze kippen lekker scharrelen.

Wij bieden dit verrassingsmenu aan voor € 32,50 inclusief een welkomstdrankje.

Elke zondagmiddag tussen 14.00 – 17.00 uur kan je op reservering komen genieten van onze high tea. Heerlijke thee uit de regio met meerdere zoete en hartige gerechtjes, geïnspireerd op de afternoon tea uit Engeland.
De prijs van een high tea is € 21,50 per persoon.

Zin gekregen in een diner, high tea of het volgen van een kookworkshop?
Reserveren is noodzakelijk en kan via telefoonnummer 06-22913356 of mail naar info@opdebrusse.nl  
Kijk voor meer informatie op onze website: www.opdebrusse.nl

Praktische informatie

Dag Van Tot Van Tot
Zondag 14:00 17:00 18:00
Vrijdag 18:00
Zaterdag 18:00

* Elke zondagmiddag tussen 14.00 – 17.00 uur kan je op reservering komen genieten van onze high tea. Heerlijke thee uit de regio met meerdere zoete en hartige gerechtjes, geïnspireerd op de afternoon tea uit Engeland. De prijs van een high tea is € 21,50 per persoon.