B&B / vakantie-hoeve Tertulia dos porcos

Welkom bij B&B / vakantiehoeve, Tertulia dos porcos! U kunt hier boer-gondisch genieten in het achterhuis van een in 2009 verbouwde / gerestaureerde monumentale boerderij uit 1924.

Welkom bij B&B / vakantiehoeve, Tertulia dos porcos! U kunt hier boer-gondisch genieten in het achterhuis van een in 2009 verbouwde / gerestaureerde monumentale boerderij uit 1924. Op het erf vindt u naast een monumentale schoppe (zwart houten schuur), een authentiek hoenderhok, onze kippen, katten en hond Pita. Ook staan geregeld pony's in de 2010 aangelegde hoogstam fruitboomgaard en kunt u (indien mogelijk) mee eten uit onze moestuin. De woning is geheel in boerenlandleven-stijl ingericht, waardoor u de hectiek van alledag snel zult laten varen. Er is een voor- en achteringang van de woning. Via de achteringang staat u in de bijkeuken, waar ook een wasmachine staat. Loopt u rechtdoor komt u in de grote slaapkamer met 2 opgemaakte (senioren) eenpersoonsbedden. Hier kan eventueel een (kinder) bed bij worden gezet. Gaat u rechtsaf komt u in de 40m2 woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alle gemakken om koffie / thee te zetten, te koken, compleet met serviesgoed en keukenlinnen. In de woonkamer vindt u een gezellige zithoek, TV met digitenne en tevens de mogelijkheid om te internetten via adsl. Als u de vooringang neemt komt u eerst in een hal met een toilet. Links is de omschreven woonkamer / keuken en rechts de tweede slaapkamer met 2 opgemaakte (senioren) eenpersoonsbedden, waarvan er 1 elektrisch verstelbaar is. Aangrenzend vindt u de ruime badkamer met douche en tweede toilet. Ook de badlinnen zijn inclusief. De woning is geheel voorzien van vloerverwarming. In de woning vindt u diverse informatie over (wijn)fiets- en (kinder)wandelroutes, speeltuinen, zwembaden, restaurants, musea etc.. Onze boerderij ligt rustig en vrij in één van de 7 buurtschappen van Aalten; Lintelo genaamd, omringd door de Achterhoekse natuur. De hazen, fazanten, vogels, eekhoorns, etc, komen vaak dichtbij onze boerderij. Vanuit de woonkamer heeft u een prima zicht op het wei-akkerland. En vanaf uw eigen terras voorzien van tuinmeubelen kunt u heerlijk genieten van de natuur en haar geluiden. U kunt bij helder weer de sterrenhemel aanschouwen, zelfs vanuit uw bed! En de vogeltjes zullen u s'morgens weer wekken met hun prachtige gezang. Op 400 m afstand ligt de Slingebeek waar u (samen met uw huisdier) heerlijk langs kunt wandelen, elk jaargetijden heeft zijn eigen charme. Kom genieten van onze Achterhoekse gastvrijheid, Jan & Lisette, Bjorn, Frederieke Bongen

Praktische informatie

TV, audio, video & Internet
Internetverbinding ADSL
Sanitair
Toilet 2
Douche (warm water) 1
Badlinnen Aanwezig
Capaciteit
Aantal bedden 4
Aantal kamers 2
Aantal personen 4
Slapen
Bedlinnen Aanwezig
Textiel- en vaatwas
Wasmachine Beschikbaar
Keuken en koken
Keukenlinnen Aanwezig
Ligging
Rustig gelegen Ja
Buiten het centrum Ja
Landelijk gelegen Ja
Boerderij in bedrijf Ja
Afstand tot centrum dorp/stad 5
Afstand tot snelweg 7
Afstand tot openbaar vervoer 5
Faciliteiten (Algemeen)
Roken Volledig rookvrij
Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Parkeren bij accommodatie Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen na overleg
Doelgroep
zakelijk Ja
volwassenen Ja
senioren Ja
Classificatie
Zoover referentie 354756
Prijs
toelichting prijs Prijzen: Per nacht: €57,50 o.b.v. 2 pers. 1 enkele nacht = €67,50 o.b.v. 2 pers. ontbijtservice €7,50 p.p.