AFGELAST: Ik zag. Ik zag. Wat jij niet ziet.

Open Ogen is een initiatief van fanfare Eendracht Aalten. Een concert ontstaan op het fundament van 75 jaar vrijheid. Een voorstelling die grenzen vervaagt en verleden, heden én toekomst samenbrengt.

Tot stand gekomen in samenwerking met het Nationaal Onderduikmuseum, War Child, Figulus Welzijn & KunstOpSchool.

Verhalen verteld door Christiaan Ruesink. Met muzikale medewerking van Dinant Duenk, Binh-An Duong en fanfare Eendracht Aalten onder muzikale leiding van Egbert van Groningen.

Let op i.v.m.het  coronavirus zijn de voorstellingen verplaatst naar 12 en 13 juni . Kaarten voor de nieuwe data zijn reeds te verkrijgen via www.eendrachtaalten.nl/openogen. Iedereen die reeds kaarten gereserveerd had voor april, dient deze voor de nieuwe data opnieuw aan te vragen.Aanvang voorstelling: 20:00 uur

Zaal open: 19:00 uur

Open Ogen 2020.
Universeel. Uniek. Uitbundig.
Hoor en voel jouw vrijheid.
Omdat zij durven delen.

De toegang voor deze avonden is geheel gratis, maar graag wijzen we je op onze actie bij onze samenwerkingspartner War Child. Met ons project Open Ogen willen we naast muzikale aandacht voor kinderen in oorlog ook zorgen voor financiële bijdragen om deze kinderen op weg te helpen naar een vreedzamer toekomst. Twijfel dus niet en doneer aan War Child.

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 12 juni 2020 20:00
Zaterdag 13 juni 2020 20:20

* Zaal open om 19.00 uur