Achterhoeks Kunstcafé lanceert platform voor Kunstuitleen

Een van de doelstellingen van het Achterhoeks Kunstcafé is kunst voor iedereen toegankelijk maken. Nadat Top Art kunstuitleen is gestopt, heeft het Achterhoeks Kunstcafé in samenwerking met Jalf Flach een mogelijkheid gevonden door hiervoor een platform te creëren.

Via dit platform kan men makkelijk in contact komen met de kunstenaars die hun werk verhuren.
Kunst kiezen is niet altijd zo eenvoudig, ieder mens heeft een eigen smaak. Door het gezamenlijk naar buiten treden van kunstenaars, is het voor de huurder aantrekkelijker om een goede keuze te maken uit een gevarieerd aanbod. Van schilderijen, grafiek, tekeningen, fotografie tot en met beeldhouwwerken, dit alles kan bekeken worden op de weblink www.achterhoekskunstcafe.nl/kunstuitleen
Kunstenaars en kunstliefhebbers worden via deze weblink nader tot elkaar gebracht. Met één klik komt men in contact met de kunstenaar om daar verder een keuze te maken uit de werken die te huur zijn. Geen tussenpersonen, dus makkelijker om afspraken te maken met elkaar. En naast informatie krijgt men ook het verhaal achter het kunstwerk.
Kunst huren kan iedereen; particulieren, bedrijven en instellingen, kunst werkt inspirerend, motiverend en geeft levendigheid zowel thuis als in de werkomgeving.
Het Achterhoeks Kunstcafé hoopt dan ook met deze nieuwe mogelijkheid het voor iedereen weer aantrekkelijk gemaakt te hebben om kunst te lenen.
Meer weten? Kijk op www.achterhoekskunstcafe.nl