10 voorstellingen voor €10,= per voorstelling.

Het streektheater Aalten heeft haar programma voor het seizoen 2018-2019 bekend gemaakt. En zoals u gewend bent, veel streekcultuur aangevuld met Nederlandse accenten. En wat zeker zo belangrijk is een lage abonnementsprijs. Alle tien voorstelling maar voor een tientje per voorstelling. Het opsnuiven van streekcultuur was nog nooit zo dichtbij voor een betaalbare prijs.

Het programma bestaat uit:
Zaterdag 6 oktober 2018 Laura van Kaam uit Dinxperlo met een voorstelling in huiskamersfeer;
Zaterdag 20 oktober 2018 cabaretier Ernest Beuving en koor Multiple Voice met “Klap van de korenmolen”;
Zaterdag 3 november 2018 de comedy expres waarbij drie top comedians een hilarisch, dynamisch en humoristisch optreden verzorgen terwijl de vierde spreekstalmeester is;
Zaterdag 24 november 2018 op de sterfdag van Freddy Murcury 28 jaar geleden komen de ‘The Vipers’, een Italiaanse Queen tribuut band welke wordt aangevoerd door zanger Giuseppe Maggioni;
Zaterdag 8 december 2018 de tribuut U2 band LA Vation met ons eigen Jorgen Alofs Ingmar;
Zaterdag 12 januari 2019 Streekzanger en winnaar van de Gelderse Kleiroze Jan Ottink met Band;
Zaterdag 9 februari 2019 “Oald Zeer” een hernieuwd optreden van Helligen Hendrik: zwartgalliger en chagrijniger dan ooit;
Zaterdag 23 februari 2019 prachtige ode aan Leonard Cohen met So Long Cohen;
Zaterdag 9 maart 2019 musical en operette melodieën door het G.O.O.G.
Zaterdag 30 maart 2019 en afsluitend een toneelstuk “met een lach en een traan” van ons eigen streektoneel ’t Buurtschap uit Sinderen.
Om iedereen in de gelegenheid te stellen om dit mee te maken hebben wij een abonnementsprijs van een tientje per voorstelling. Je bestelt alle voorstellingen voor€100,=. Maar het mooie is dat dit abonnement niet op naam is maar dat je kaarten krijgt voor alle voorstellingen. Een mooi cadeau om één of meerdere voorstelling weg te geven, aan je vrienden of ouders die je zelf eigenlijk niet wilt bezoeken, maar dan blijven er toch mooi een paar over waarvan je zelf kunt genieten.
Maar je kunt natuurlijk als groep een voorstelling bezoeken dat scheelt al gauw 10% op de toegangsprijs en je kunt bij De Hofnar een mooi arrangement bestellen voor iets te eten of te drinken voor tussendoor of na afloop van de voorstelling.
Mooi een avond uit behoeft niet duur te zijn. Bestel op www.streektheaterdepol.nl of haal kaarten bij onze voorverkoop adressen Boekhandel Messink en Prinsen, Landstraat 39 of Boekhandel Meneer Kees, Landstraat 7 beide in Aalten. 

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 30 maart 2019

* Voor aanvangstijden kijkt u op www.streektheaterdepol.nl

Polstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
7121 DH, Aalten