Expositie in de Koppelkerk te Bredevoort: "De spelende mens" door Marion van Noord t/m 28 januari

Van 9 december t/m 28 januari exposeert kunstenares Marion van Noord (Winterswijk) in de bovenzaal van de Koppelkerk met haar installaties. Haar expositie draagt de naam ‘Spelenderwijs’.

Via de kunst bewandelt Marion nieuwe wegen door te werken vanuit haar gevoel. Beredeneren en nadenken zorgde ervoor dat ze niet meer open stond voor experimenten, probeersels en mislukkingen. Ze leerde meer in haar handen te zitten en minder in haar hoofd. Pas toen kwam er ruimte voor iets nieuws. Bij haar gaat het om opnieuw leren te spelen. Niet nadenken maar gewoon doen. Niet wetende waar de weg naar leidt.

Ze voelt zich net een ontdekkingsreiziger die zich voortdurend verbaast. Het is doen, kijken en weer doen. Vertrouwen hebben in wat het materiaal, vaak uit de kringloopwinkel, haar geeft en zich erdoor laten inspireren. Ze vindt dat alles niet perfect hoeft te zijn. Het is de charme van het “onvolmaakte”. Marion hoopt dat dit de kijker uitnodigt geraakt te worden, te voelen en contact te maken.

Marion van Noord is afgestudeerd aan de kunstacademie in Enschede en o.a. lid van Kunstenaars Collectief Breekijzer in Ulft. Op 21 januari is de kunstenares aanwezig om met de bezoeker in gesprek te gaan over haar werk. 

Lokatie: in de Bovenzaal van de Koppelkerk te Bredevoort
Entree vrij
http://koppelkerk.nl

Praktische informatie

Vanaf Zaterdag 9 december 2017 tot en met Zondag 28 januari 2018

Dag Van Tot
Zondag 11:00 17:00
Vrijdag 11:00 17:00
Zaterdag 11:00 17:00

Koppelstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
7126 AG, Bredevoort