Culturele busreis door de grensstreek

Excursie

Unterwegs Vijf cultuurinstellingen in de grensstreek hebben de handen ineengeslagen: Onderduikmuseum Markt 12 (Aalten), Koppelkerk (Bredevoort), Otto Pankok Museum Haus Esselt (Hünxe), Humberghaus (Dingden) en Kloster Marienthal (Marienthal).

Onder de naam Unterwegs wil de coöperatie cultuur en geschiedenis ‘naast de deur’ ontsluiten voor liefhebbers uit de regio. Want ook dichtbij huis valt ontzettend veel te ontdekken. Middels verschillende projecten zal de cultuurcoöperatie zich inzetten voor vrijheid, menselijkheid en tolerantie.


Tweedaagse cultuurroute

Bij het eerste project van de cultuurcoöperatie is men letterlijk 'unterwegs'. Er zijn twee tweedaagse cultuurroutes ontwikkeld waarbij men kennismaakt met alle vijf cultuurinstellingen ( 11 en 12 november). Op de grenzeloze ontdekkingsreis bezoekt men per bus en met reisleiding de exposities op alle vijf locaties, waaronder de overzichtsexpositie 'Beeldtaal' van de wereldberoemde schrijver en beeldend kunstenaar Günter Grass. 's Avonds kan men genieten van prachtige concerten in Kloster Marienthal of de Koppelkerk.

 

Kosten voor de tweedaagse cultuurroute bedragen € 100,- per persoon. Voor meer informatie, programma en aanmelding kan men zich richten tot de VVV Aalten via info@vvvaalten.nl of 0543-471797.

Wanneer?

Vanaf Zaterdag 11 november 2017 tot en met Zondag 12 november 2017

Dag
Vrijdag
Zaterdag

* Data busreis: 11 en 12 november.

Toegangsprijzen

Kosten: € 100,- per persoon voor twee dagen.

Contactgegevens

VVV Agentschap Aaltense Musea

Markt 14
7121 CS Aalten

Markt Model.NdtrcItem.HouseNumber
7121 CS, Aalten